• Profins

  Bavimo se pružanjem profesionalnih usluga knjigovodstva, finansijskog konsaltinga i menadžmenta kao i uslugama marketinga. Obratite nam se, pomoći ćemo Vam oko poslovanja Vaše firme, daćemo Vam korisne savete kako da organizujete Vaše poslovanje u skladu sa zakonskim propisima.
  +Read More
 • Usluge

  Vođenje poslovnih knjiga: dnevnika, glavne knjige, glavne blagajne, knjige ulaznih i knjige izlaznih računa, poreske evidencije.Ekspertni smo za proizvodna preduzeca i preduzeca koja se bave uvozom i izvozom robe i usluga.Uslužno vršenje platnog prometa po nalogu klijenta. Kurirski poslovi po nalogu klijenta.
  +Read More
 • HACCP

  Sertifikovani smo konsultanti za implementaciju HACCP (HASAP) sistema. HACCP sistem je još šezdesetih godina XX veka postao priznat kao međunarodni sistem za proizvodnju bezbedne hrane.HACCP je od izuzetnog značaja za bezbednost hrane jer ima za cilj da osigura proizvodnju i promet zdravstveno sigurne hrane.
  +Read More
 • Škola

  Uskoro škola knjigovodstva Profins. Predavači sa preko 15 godina u oblasti knjigovodstva, ekonomije i primene zakona. Rezervišite svoje mesto među stručnim knjigovođama i steknite neophodna znanja da sapočnete samostalnu knjigovodstvenu agenciju.
  +Read More
 • Baza
  Znanja

  Spremili smo za vas sveobuhvatnu bazu znanja iz oblasti knjigovodstva, sa svim neophodnim formularima, obrascima i prijavama. Saznajte koji su to najnoviji propisi i zakoni koju su trenutno aktuelni i budite u toku.
  +Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

10.03.2011. Rok za podnošenje poreskih prijava

Rok za podnošenje poreskih prijava  za konačno utvrđivanje poreza na prihode od samostalne delatnosti je 15.03.2011. godine.

Šta dobijate od nas

Rešićemo sva administrativna pitanja Vašeg preduzeća i omogućiti da svu svoju energiju posvetite vođenju poslovanja.

Obavljaćemo knjigovodstvene poslove u duhu kodeksa etike za profesionalne računovođe shodno zakonskim propisima i u skaldu sa međunarodnim računovodsvenim standardima.

Pružićemo Vam profesionalnu i potpunu uslugu i rešenja po Vašoj meri - od preuzimanja dokumentacije, obrade podataka, stručnog i poslovnog savetovanja do predstavljanja pred zakonskim organima koji su vezani za finansije i računovodstvo.

Uvek ćete dobiti savet i potrebnu informaciju i odmah ćemo Vas obaveštavati o novostima u zakonskim propisima koji su važni za vaše poslovanje.

Na minimum ćemo smanjiti vaše kontakte sa državnim organima kao što su sudovi, poreska uprava i razne inspekcije, lokalna uprava i razne inspekcije.

Zastupaćemo Vas u odnosima sa poreskim organima i pomoći Vam da osigurate plaćanje svih dažbina na vreme i da na taj način izbegnete potencijalne kazne.

U slučaju terenske kontrole od strane Poreske uprave ili bilo koje druge kontrole naše radno vreme prilagođavamo Vašim potrebama.

Naša politika

Izabrati pouzdan knjigovodstveni tim je jedan od najtežih poslovnih izbora. Kako ćete znati ko ce Vam pružiti dobar i pouzdan savet? Kako ćete znati da li ćete dobiti podršku koja Vam je neophodna? Odlučili smo da Vam olakšamo izbor.

Biće nam zadovoljsto da se sastanemo i popričamo sa Vama. Za vreme našeg neobavezujućeg sastanka procenićemo Vašu trenutnu situaciju bez obzira da li ste početnik u poslovanju ili planirate da promenite sadašnju knjigovodstvenu agenciju. Razgovaraćemo o Vašim željama, ciljevima i rešenjima po Vašoj meri. Reći ćemo Vam o tome kako mi radimo. Videćemo da li imamo slične poglede za dugoročnu saradnju. Ako Vam se sviđa ono što ste čuli i videli, pozvaćemo Vas da postanete jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih klijenata

Ako tek započinjete posao ili tražite stručan i pouzdan tim za vođenje poslovnih knjiga, pozivamo Vas da nas kontaktirate već danas!